Location: Activities and Sports >> Futbol Club Barcelona
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Pep Guardiola insulted
Posted January 10th, 2012 - 11:29 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Racists insult Pep Guardiola cos of having spoken in Catalan to a friend, Tito Vilanova (*), the Barça 2d coach (their Motherly Language!):
http://www.couchsurfing.org/group_read.html?gid=26326&post=11078426
Let's help him against that linguistic Racism at Twitter.
Thanks / Gràcies!

(*) Tito was Mourinho's finger victim, when that violent coach get his finger into Tito's eye some months ago.

Posted January 17th, 2012 - 8:36 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Cornuts i pagar el beure!
En Joel Joan posa un exemple que fa entendre clarament com des de Madrid s'emporten el que ens falta i és nostre
http://www.ara.cat/ara_premium/cronica/JOELJOAN-Madrid-Barca-Tercera-Regional_0_628137215.html
La situació actual és que les quotes dels socis del Barça se'n van a Madrid i la junta del Madrid decideix els pressupostos del Barça.
I a més ens donen els diners quan a ells els convé. Per tant, el país és a tercera regional.


Posted May 19th, 2012 - 4:25 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Dijous, 17 de maig de 2012 05:00 h
http://www.directe.cat/noticia/199933/rosell-i-el-grup-godo-van-escanyar-guardiola

Rosell i el grup Godó van escanyar Guardiola

La deslleialtat de Rosell i el joc brut dels mitjans del Grup Godó van unir forces contra la integritat i sentit de país de Guardiola, fins esgotar-lo.
Salvador Sostres ho explica en un article a El Mundo i Rosell ja ha amenaçat amb una querella.

----------------------

Salvador Sostres en un article a "El Mundo" titulat "Penúltimes traïcions" explica el rosari de deslleialtats de Sandro Rosell amb Guardiola, i els interessos ocults de l’actual president i dels seus “amics” del grup Godó.
Sostres diu “... Rosell té ja fora del Barça a l'home íntegre que li impedia traficar i podrà, per fi, fitxar a tots els brasilers que vulgui; i igualment "La Vanguardia" i "Mundo Deportivo" tindran via lliure per fer els seus negocis amb promocions de samarretes, calçotets i el que convingui fins a tornar a convertir el Barça a la cova de sinistres personatges que solia ser abans que Laporta iniciés la seva era de prosperitat, rigorosa gestió i transparència.”

------------------------------------------------


Però el cinturó “m'apretava” molt i jo me'l descordo

Les crítiques a Guardiola, discretes però persistents, de la Vanguardia, el Mundo Deportivo, i de 8TV, no han passar desapercebudes. El fet és que no li han perdonat la defensa sentida que Guardiola va fer de l'anterior junta directiva, assetjada per l’actual junta amb un linxament judicial i mediàtic duríssim. Perquè el que està en joc és un model de club que representa uns valors que van més enllà del que és purament esportiu, i el que l’actual junta directiva ha volgut combatre és justament aquells valors de país que transmet Guardiola, i que la junta de Laporta duia en el seu ADN de forma desacomplexada.

Guardiola, el català, normal en un entorn de Puente Aèreo

Pep Guardiola ha mostrat sovint el seu vessant més compromès amb el país i la democràcia, i ha fet normal el que seria normal en un país normal. En tenim bons exemples com ara: quan va mostrar-se a favor de retirar les medalles d’or que el Barça, sota la dictadura, va atorgar al dictador Franco, o la dedicatòria a Tito Vilanova del premi al millor entrenador del món que va fer en català, cosa que va provocar les reaccions irades de la caverna mediàtica, i també va demostrar el seu compromís amb la cultura i la llengua catalana, amb accions com les d’assistir a l'acte de commemoració del 50è aniversari d'Òmnium Cultural el juliol passat a l'Auditori de Barcelona, participar en el documental #ÒMNIUM50A, que el programa 'Sense Ficció' de Televisió de Catalunya va emetre a finals del 2011, a més d’escenificar el seu suport a Òmnium Cultural fent-ne socis els seus tres fills en el moment de les retallades del Govern a l'entitat.