Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: SURROUNDINGS >> Manresa
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Intercanvis creatius a nivell local
Posted August 31st, 2011 - 9:42 am by from Santpedor, Spain (Permalink)
Diversos estudis indiquen que estar fora de casa augmenta la creativitat, però no cal anar per això a Bangladesh o al Pol Nord: n’hi ha prou amb dormir en un lloc no habitual. Aprofitant que estem en temps de crisi i que viatjar costa diners, la meva proposta és fer intercanvis creatius a nivell local de Manresa i rodalies.

Amb un parell de dies n’hi hauria prou per a veure les coses des d’un altre punt de vista i obrir una mica més la ment; Tan sols pel fet de llevar-se en un altre punt de la ciutat, anar a comprar a altres botigues, anar a fer el cafè a un altre bar... realitzant aquests actes quotidians des de noves perspectives estimulem la creativitat en obrir-nos a nous punts de vista, que sens dubte ens duran a noves idees.

Us proposo, en definitiva, un intercanvi creatiu per a treballar els vostres projectes amb la imaginació potenciada que aporta un entorn no habitual, amb una persona acostumada a generar, criticar i desenvolupar idees.

M’agradaria intercanviar espais especialment amb persones relacionades amb la fotografia, vídeo, música, literatura, etc. però no necessàriament: la creativitat no és exclusiva d’algunes persones, ans al contrari, tothom la necessita i l’empra per a tirar endavant i superar les dificultats.

Per tot això, deixo aquí aquesta proposta per a tothom que vulgui viure i veure uns dies la ciutat de Manresa des d’un altre punt de vista.

Si a més a més voleu participar en algun dels meus projectes creatius o a la inversa, voleu que col.labori en els vostres, llavors encara millor!

twitter : @fcerdans
email: fcs@llibres-artesans.com
algunes idees: http://www.llibres-artesans.com/campanyes