Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: SURROUNDINGS >> Manresa
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

A algú li ha passat ...
Posted December 17th, 2011 - 1:04 pm by from Odena, Spain (Permalink)
...que accepta una petició de couchsurfing, espera al seu convidat i aquest passa olímpicament de venir ni avisar de res en cinc dies?

Doncs a mi si.

Experiències que et dóna la vida.

Posted December 18th, 2011 - 12:39 pm by from Manresa, Spain (Permalink)
Hola a tots,

Soc en Ramon Navarro, fa varis anys que estic al cs i al principi hi creia molt! Però em va passar dues vegades que em van dir que vindrien i sense avisar ni res no van apareixer! Des de llavors que no m'ho he pres tant en serio (també s'enten que si ve algú extranger a catalunya prova varis sofàs i el més proper a barcelona se'l queda, a Manresa costa que la gent "desconeguda" vingui!)

Salut !

Ramon

Posted December 18th, 2011 - 9:13 pm by from Manresa, Spain (Permalink)
Hola Ramon,
a mi per sort no m'ha passat mai encara, però està clar que són coses que poden passar doncs tots tenim clar que molta gent pot arribar a nosaltres perquè no troben a ningú disponible més a prop de Barcelona, i a l'últim moment es fan enrera...
La meva experiència ha sigut amb surfers que realment volien venir a Manresa, sigui per conèixer Montserrat, el parc natural de sant Lloernç del Munt, perquè anaven cap a Andorra, o simplement per descobrir una catalunya més "profunda" i autèntica fora de Barcelona...

En tot cas espero que això no us desanimi.

Salut!

Albert

Posted December 18th, 2011 - 9:26 pm by from Odena, Spain (Permalink)
No, no em desanimo tan fàcilment.
Només que, costa tan poc avisar avui en dia. Som al segle de les comunicacions.

Salutacions.

Posted December 19th, 2011 - 9:06 am by from Manresa, Spain (Permalink)
Bones,

Fa cosa d'un parell d'anys que volto per aquí, i m'ha passat una mica de tot.
L'any passat, genial. Va venir força gent per casa i amb alguns ens hem tornat a veure i tot. Algun malentès, però res important.
Aquest any, però, ha estat bastant diferent. Sol·licituds que ja veus que són massives, missatges sense respondre, i algun vespre perdut esperant algú que no es va presentar.
Hi ha hagut alguna emprenyada, però l'experiència global és molt bona. N'acabes aprenent: primer demanant que et confirmin si vindran o no, i després demanant una trucada el mateix dia quan estan de camí. Com a mínim així t'estalvies hipotecar el teu temps esperant algú que no vindrà, o deixant de fer altres coses. El número de referències també pot ser indicatiu de la implicació o el grau de compromís, tot i que no té perquè ser-ho.
Tots hem viatjat, i sempre hi ha un punt d'imprevisible quan ets fora de casa: canvis de plans, descobrir un lloc on voldries passar-hi més dies... La part positiva del CS, on es fomenten les relacions socials sense diners per mig també pot implicar poc compromís, i sempre hi haurà de tot.
en qualsevol cas, experiència molt i molt positiva.

Salut!

Xevi