Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: SPORTS >> Cycling around Barcelona
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Vacances en bicileta: Una altra forma de viatjar
Posted June 25th, 2012 - 12:31 pm by from El Masnou, Spain (Permalink)
Hola,

Aquest divendres dono aquesta xerrada:
Vacances en bicicleta, una altra forma de viatjar.
a Vilassar de Mar. Qualsevol persona que s'hi vulgui apuntar serà benvinguda.

Dades:
Vacances en bicicleta, una altra forma de viatjar.
Can jorba, C. Sta Eulàlia 140, Vilassar de Mar.
Dia 29 de Juny, 20:00

Resum:
La regidoria de joventut, amb la col·laboració del Piri, organitzen la primera xerrada del Taller dels Viatgers, un nou espai dedicat als viatges.
Què fa diferent un viatge motxillero d'un viatge en bicicleta? Perquè qui tasta el viatge a pedals no torna a carregar-se la motxilla a l'esquena? Què el fa tant especial?
Viatjar en bicicleta, al contrari del que la gent pugui suposar, està a l'abast de tothom. En Xavi Tarafa te gran experiència viatjera: ha pedalat en llocs tant remots com al Caucas, Geòrgia i Armènia; Àsia Central, Tadjikistan, Kirguizstan; o a Mongòlia; i a llocs propers com Occitània, Canàries Mallorca o Pais Vasc. I tindrem la sort de tenir el Xavi a Vilassar. Vindrà i ens explicarà com introduir-nos al món de la bici i les alforges, què el fa diferent i què cal tenir en compte al planificar el viatge. També ens donarà consell sobre algunes destinacions fàcils i econòmiques per qui es vulgui iniciar en aquest món i donarà alguns consells per si algú es vol llençar a aventures més sèries.
Això si, tot ben amenitzat per anècdotes que ha viscut en primera persona i amb fotos preses per ell mateix o els seus companys de viatge. Us ho perdreu?

Sereu benvinguts !!!!

Xavi