Location: Places >> Europe >> Hungary >> Budapest >> Budapest en Español
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

INCAWASI Party
Posted June 21st, 2009 - 3:33 pm by from Geresdlak, Hungary (Permalink)
INCAWASI PARTY – már 2. alkalommal
Budapest, Margit sziget, ChaChaCha, dunaparti alsó terasz
2009. június 26. péntek

Az előző évben tartott INCAWASI party sikerein felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy az idén újra rendezünk egyet vidám zenékkel, tánccal, jó helyen, jó társaságban – és mint tavaly, most is jótékonysági rendezvényként.

A belépésért idén is tetszőleges árat lehet fizetni, bármekkora felajánlásnak örülünk! A teljes bevételt nehéz körülmények között élő perui gyerekek megsegítésére fordítjuk az INCAWASI alapítványon keresztül. Aki 1000 forintnál többet szán a célra, az kap egy zenei válogatás cd-t, csupa spanyol zenével.

A CÉL: hogy hozzájáruljunk az INCAWASI alapítvány munkájához, ami negyven gyerek élelmezésében, taníttatásában és egészségügyi ellátásában nyújt nap mint nap segítséget Cajamarcában, Peruban. Az alapítványról és a gyerekekről részletes információkat az http://www.incawasi.org.pe weboldalon olvashattok.

A party bevételét az alapítvány fogja a gyerekekre fordítani, ahogyan ez tavaly is történt: akkor a Fecskében tartott bulin 102 000 Ft folyt be, amiből könyveket vettünk és egy játékszobát nyitottunk a gyerekeknek. Az erről készült képeket a

http://picasaweb.google.hu/incawasi.peru/FundraisingResults1?fe at=directlink

linkre kattintva lehet megnézni.

Várunk mindenkit!
_________________________________________________________

As it was a great success last year, we decided to organize an INCAWASI Party again - with good music, good people, at a good place. And, just like last year, it will be a charity event again.

There is no entrance fee for the party, everybody can contribute with the amount of money he/she wishes. All the income of the party will be used by a small organization called INCAWASI, which works with 40 children in the north of Peru, in Cajamarca, procviding them food, educational support and health care.
Those who decide to contribute with more than 1000 Fts will be given a compilation CD of Spanish and Latin-American music.

More about the organization: see www.incawasi.org.pe

Last year the income of the party was used to buy books and crate a toy-room for the kids - you can see photos about it at

http://picasaweb.google.hu/incawasi.peru/FundraisingResults1?fe at=directlink

See you there!

MEETING DETAILS:
FROM: June 26th, 2009 - 8:00 pm
TO: June 27th, 2009 - 4:00 am


LINK: http://www.couchsurfing.org/meetings.html?mid=38083

LOCATION: Hungary - Budapest - Budapest
ADDRESS: Margit sziget, ChaChaCha