Location: Places >> Europe >> ☀ Free Catalonia ll*ll Catalan Lands (InterState group: Andorra-Spain-France-Italy)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Campanya contra "els tancs d'Alejo"
Posted September 29th, 2012 - 12:15 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Actions to discipline Mr. Vidal-Quadras]

http://www.vilaweb.cat/noticia/4043615/20120928/ciu-erc-icv-demanen-president-parlament-europeu-desautoritzi-vidal-quadras.html

Us fem arribar l'escrit per fer una queixa al parlament europeu per les
declaracions del vicepresident Vidal-Quadras. Cal que ens fem respectar
denunciant els antidemocràtics que no volen deixar decidir lliurement.

Adreça de correu del president Europeu: president@europarl.europa.eu
Tema: Actions to discipline Mr. Vidal-Quadras
Text:
Dear sir,

As a Catalan and European, I want to express my great concern because of the statements made today (september 2012, the 28th) by Mr. Alejo Vidal-Quadras, member of the European Parliament, against the Catalans' right to decide their national future, asking for a Spanish army-led
action against Catalonia, its citizens and its democratic institutions if we decide democratically to secede from Spain.

As you can understand, the statements made by Mr Alejo Vidal-Quadras seem to come from a non-democratic minded person, and they dangerously remember me the fascist military regime from Franco’s dictatorship. Furthermore,
that speech sinks the European Parliament democratic prestige in a total disrepute.

I hope you will take the proper actions to discipline Mr. Vidal-Quadras and prevent future similar non-democratic attitudes by other European Parliament members.

As a Catalan I expect a clear declaration of the European Parliament against the use of armed force against nations implementing the most basic democratic and human right: the self-determination right.

Yours sincerely,

(la vostra signatura)

Posted September 30th, 2012 - 3:42 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Dels 224 Estats que hi ha actualment al món, només uns 75 tenen més població que els Països Catalans: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population
"L'independentisme guanyaria per golejada en un referèndum d'independència, segons una enquesta feta per Gesop per encàrrec de Tele5. El "sí" a la independència obtindria un 64,43%, mentre que el "no" es quedaria en un pobre 23,54%. El vot en blanc ar"
http://somnoticia.cat/2012/09/16/lindependentisme-golejaria-els-espanyols-en-un-referendum/

-------------

“Hoy escribo esta nota tras la conquista de Cataluña en la que he participado. Y aquello de "la maté porque era mía" vale por lo sucedido” (El falangista madrileny Ernesto Jiménez Caballero, 1899-1988, ideòleg i polític, a «Genio de España», pàg. 226, 1939).
El Regne d'Espanya, un "cònjugue" possessiu
Ens cal una ordre (internacional) d'allunyament:
http://salaimartin.com/randomthoughts/item/418-la-recerca-de-la-felicitat.html

“Castilla llega hasta donde llega mi caballo” (Isabel la Catòlica, reina de Castella).
“Su Alteza, la lengua es el instrumento del Imperio” (Antonio de Nebrija, 1441-1522, humanista i gramàtic a Isabel I la Catòlica, en presentar-li la seva “Gramática Castellana”).
“Y tocándome el dominio absoluto de les reinos de Aragón y Valencia se añade ahora el de justo derecho de conquista que dellos han hecho últimamente mis armas” (Felipe V en el Decret de Nova Planta del "Consejo de Castilla", 29-6-1707).
“Los castellanos quieren quitarnos aún la memoria de nuestra antigua libertad: gente enemiga de todo género humano” (1763, Gregori Maians i Siscar, 1699-1781, erudit, historiador, lingüista i polígraf valencià, d’Oliva, la Safor).
“Els castellans són arrogants, intolerants i el que és pitjor: no tenen ni una sola bona idea” (Un dels governadors anglesos de Menorca al s. XVIII).

-----------------

Preguntes per a saber què passaria amb la independència:
http://www.omnium.cat/ca/article/petit-manual-il-lustrat-sobre-la-independencia-tot-allo-que-els-catalans-hem-de-saber-per-fer-pas-a-pas-un-proces-d-independencia-i-no-sabiem-a-qui-preguntar-3941.html

"Vuestro Odio = Nuestro Adiós"
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/575722-lendema-del-dissabte.html

L'endemà del dissabte
per Matthew Tree
Centenars
Durant els 28 anys que he viscut aquí, no ha passat cap setmana que la llengua, la cultura, la suposada avarícia, les aspiracions esportives o senzillament la població en general de Catalunya no hagin estat criticades fins a uns extrems obsessius de l'Espanya monolingüe estant, fos per grups d'extrema dreta, per diaris suposadament seriosos, per polítics (dels dos colors) o bé per individus malinformats que, sense pensar-s'ho dues vegades, xalaven tot enviant piulades xopes de fòbia.
Milers
Al llarg de 28 anys, he sentit desenes d'històries personals de catalans a qui els ha tocat el rebre mentre viatjaven per l'Espanya monolingüe: insults, imprecacions, amenaces... El resultat, potser, del fet que el sistema escolar, la classe política i els mitjans de comunicació unionistes –tot negant-se a donar informació fiable sobre Catalunya d'una banda, i donant-ne de ben falsa, de l'altra– hagin convençut sectors de la població espanyola que els catalans (tot i aportar més a les arques de l'Estat que la UE) són una colla de xenòfobs egoistes que no volen sinó enfonsar Espanya en la pobresa mentre gaudeixen en exclusiva del propi lucre (discurs recollit amb indolència per la majoria de corresponsals estrangers que viuen a Madrid).
Milions
I durant 28 anys he vist com els catalans –en general– no han reaccionat gaire o gens a tanta pressió, tanta ignorància i tanta mala fe barrejada amb encara més mala bava. Durant 28 anys he vist, tan corprès com esbalaït, com els catalans han fet l'orni o bé han aguantat els cops amb un estoïcisme que hauria desconcertat Jesucrist en persona. Fins dimarts passat, quan vaig poder ser testimoni de la resposta potser tardana però sí definitiva dels catalans amb una manifestació pacífica, multiètnica i multilingüe de dos milions de persones al centre de Barcelona. Per fi, la indignació acumulada s'havia convertit en una demanda irrenunciable per la dignitat que només pot donar, ateses les circumstàncies peculiars de l'Estat espanyol, un estat propi. El dimarts passat, els catalans, vinguéssim d'on vinguéssim, vam posar totes les cartes a la taula, sense amagar cap comodí. A la via Laietana, una pancarta en castellà deia: “Vuestro odio = nuestro adiós”. Això mateix. S'ha acabat. Game over.

--------------

“La raça que nos domina, res nos atorgarà mentres nos cregui dèbils. Lo dia que ens vegi forts i decidits, entrarà en tractes” (1886, discurs al “Centre Català” d’en Valentí Almirall Llozer, 1841- 1904, advocat barceloní, periodista i polític republicà-federalista).
“A les unitats polítiques (més ben dit, dinàstiques) sembla que els ha arribat l’hora de desaparèixer en mancar autoritat efectiva a les dites dinasties; estem de retorn a les veritables unitats, que són les nacionalistes, les fetes no solament per gent d’una mateixa raça sinó d’interessos i necessitats comunes” (Antoni Gaudí i Cornet, 1852-1926, geni de l’arquitectura mundial, cristià i independentista català).
“Sembla que a molts catalans ben situats se’ls capgira el seny o se’ls desvetlla el complex E.E. (Estat Espanyol), quan s’afirma i es divulga que Antoni Gaudí era un convençut independentista. Per què ho volen amagar, si en queden proves tan clares? Al marge del seu profund esperit religiós, no és possible comprendre Gaudí -no parem de repetir-ho- sense entendre el seu afany de convertir Barcelona en una capitalitat monumental i esplendorosa de la Catalunya lliure que ell somiava” (“Antoni Gaudí, independentista”, d’Agustí Gimènez i Camins, arquitecte català).

Posted November 7th, 2012 - 5:53 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Petitioning President of the European Parliament
This petition will be delivered to Martin Schulz, President of the European Parliament, European Parliament:
The EU should ensure the respect of human rights... https://www.change.org/petitions/european-parliament-the-eu-should-ensure-the-respect-of-human-rights-in-catalonia#share

For more reports:
http://news.bbc.co.uk/hi/spanish/international/newsid_4068000/4068463.stm
http://es.youtube.com/watch?v=AOlnKghUORg
-A.I.: http://web.amnesty.org/report2004/esp-summary-esl
http://web.amnesty.org/ai.nsf/Index/EUR410052001?OpenDocument&of=COUNTRIES\SPAIN
-Report about Torture in Spain: http://acat.pangea.org/publica/Resumen2007.pdf

Posted November 7th, 2012 - 6:26 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Vídeos per respondre el discurs de la por a la independència que durant aquesta pre-campanya han estat fent partits com el PP, Ciutadans i també el PSC http://www.vilaweb.cat/noticia/4053314/20121107/uns-videos-solidaritat-responen-discurs-por-independencia.html