Location: Places >> Europe >> ☀ Free Catalonia ll*ll Catalan Lands (InterState group: Andorra-Spain-France-Italy)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

La policia de l'hipnòtic Sr. Mas
Posted October 13th, 2012 - 3:49 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Diries que, en llegir els plans dels Ultrasur http://www.couchsurfing.org/group_read.html?gid=20519&post=13444378 de ràtzia per Barcelona el 12-Oct., els Mossos podrien haver-ne detinguts alguns, oi?
Doncs mireu, la policia del President que té hipnotitzada la societat catalana a qui va detenir l'12-Oct. "Està clar" que el Sr. Mas durà Catalunya a la llibertat:

Un detingut en la concentració independentista de Barcelona
16:4712.10.2012
BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)
http://www.vilaweb.cat/ep/ultima-hora/4046902/20121012/detingut-concentracio-independentista-barcelona.html

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres una persona a la concentració independentista de plaça Universitat de Barcelona per desordre públic a l'intentar agredir una altra persona, segons han explicat a Europa Press.

Es tracta d'un noi de 22 anys de Lliçà d'Amunt (Barcelona) que havia acudit a la concentració a títol individual amb la seva xicota i uns amics, segons han explicat aquests a Europa Press a les portes del CAP Manso.

Els amics del noi han assegurat que estaven manifestant-se pacíficament quan un home amb banderes espanyoles i actitud agressiva s'ha encarat a ells, moment en el qual els Mossos han "agredit a patacades" el jove, que ha resultat ferit amb contusions al cap, traslladat en primera instància al CAP Manso i derivat a l'Hospital Clínic.

-------------------------------

Una altra de la "policia patriòtica" del Sr. Mas:
Els Mossos apallissen un jove per defensar la seu del PP d'uns ous http://www.youtube.com/watch?v=pgNAnsYxyz4

Posted October 14th, 2012 - 2:29 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
El meu avi em deia: "Us faran creure que els burros volen!"...
Quan som joves ens deixem bressolar per paraules boniques i promeses llampants, més tard, quan veiem que se les emporta el vent, pels fets de l’altri. I, si analitzem bé les coses, després, ni tan sols això: els fets poden ser bons i els resultats fatals. Sols l’estudi dels resultats de molts fets són fiables. Si realment madurem i volem guanyar, sols ens podem fiar realment dels resultats

La "catalanista" CyU ha fet res per la independència alguna vegada?
Només "ha dit" algunes coses. Com sempre. Dir no és fer. Això ho entenem?
“Més val un fet que cent paraules” “Fets, fets, i deixa’t d’històries” “El prometre és núvol i el donar és pluja” “De paraula tot el món pot ser valent” (Refranys catalans).

Un procès independentista sense veritables líders independentistes populars i votats?
Els independentistes de debò tenen pocs vots, els de mentida molts. Aqueixa és la perillosa realitat que la massa "independentista" no veu perquè està hipnotitzada...per CyU.

Article molt lúcid d'en Sanchis. Crec que cal llegir-lo amb atenció i actuar en conseqüència:
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2012/09/espanya_es_l_enemic_88646.php
“Les paraules d'or van sovint seguides d'actes de plom” (Proverbi holandès).
Qui se'n recorda del "Pla Ibarretxe"? Tant enronou que va dur el "Pla Ibarretxe".... Qui se'n recorda ara? Es tractava de guanyar-se els vots de l'esquerra abertzale il•legalitzada. CyU està fent la mateixa jugada davant una majoria social independentista.

La situació és decisiva i no hi podem badar més!
“Com més vell em faig menys importància don al que els homes diuen. Sols mir el que fan” (Andrew Carnegie, 1835-1919, industrial escocès-nordamericà).

Hi ha un 52% de catalans independentistes en teoria, però en la pràctica només el 5% que voten SI, Reagrupament i CUP (i aquests tres, també el lleu que tenen d'anar encara dividits).
Per tant, hi ha un 47% de catalans apardalats que diuen ser independentistes i voten no sé sap ni què. El teatre de la comèdia, potser?
“Quan la gent no aprèn a menar les eines del judici i merament segueixen les seves esperances, estan sembrades les llavors de la manipulació política” (Stephen Jay Gould, 1941-2002, paleontòleg juevoamericà i escriptor científic).
“A no ser que hi hagi un compromís, només hi ha promeses i esperances...però no hi ha plans” (Peter Ferdinand Drucker, 1909-2005, autor austríac de gestió de les organitzacions i ecologista social).
Encara que els peatges són concessió de l'Estat a empreses privades, resulta que el president d'Abertis, l'empresa concessionària dels peatges és conseller econòmic de... l'honorable Artur Mas http://escriureenveualta.blogspot.com.es/2012/05/la-vergonya-nacional.html?spref=fb
El Règim de "Vichy Catalán": http://www.youtube.com/watch?v=pgNAnsYxyz4
“Creure és bell, però dur aqueixes creences a la pràctica és prova de fortalesa. Molts, en parlar, recorden el bram de la mar, malgrat que llurs vides són superficials i estantisses com les aigües podrides dels marjals” (Jubran Khalil Jubran, 1883-1931, escriptor i artista libanès).

Des que l'independentisme puja i puja, els partidets independentistes creixen com bolets: "Clic", el d'en Maragall ("Nova Esquerra"), el de Laporta que diu ara sí a tot el que diu Mas, igual que RCat.
Fa cinc anys no en tenim cap i ara en tenim 5, però dividits i no gaire ben avinguts.
Amb un batibull semblat de divisió del vot realment independentista i d'unió fèrria del vot pseudoindependentista (CyU i Esquerra), el futur de l'independentisme català és molt incert, no tant per Madrid, sinó pels agents de Madrid "emmascarats" en els quals els catalans encara creuen.

Ara Mas farà molt de "gest" i molta comèdia, declaracions i visites perquè vénen eleccions anticipades i hi ha majoria social independentista, i "ara toca" ser "indepe".
Com deia aquell: si els votants fossin caníbals, els polítics de l'Establishment els prometrien carn humana tendra.
Regla d'or de tot procès electoral: "No facis després el que havies promès abans". Ens deixarem enganyar un cop més?
“Llegim mal en el món i després diem que ens enganya” (Rabindranath Tàgur, 1861-1941, filòsof i escriptor bengalí).
Però quan de nou -previsiblement, per a dissort de Catalunya- serà President començarà a fer el destraçat i el desmenjat, i a fer sense ganes, amb excuses de malpagador, "equivocant-se casualment", ficant la pota, i al final no quedarà tant del clam popular de dos milions de catalans.

CyU i Esquerra són bipolars, Jeckyll i Hyde. Abans de les eleccions són Ramonetes supercatalanes. Quan toquen poder han estat dones de la vida que ho han deixat tot com era. Els hem encara de premiar per aquesta llarga trajectòria d'inutilitat bàsica? Sempre han estat tafurs del Mississippi.

De fet en Mas ja començà a fer l'ànec amb declaracions que provoquen enfrontament sense suc ni bruc: http://es.noticias.yahoo.com/mas-la-espa%C3%B1a-del-norte-se-cansado-la-121513690--sector.html

Ara Mas "és independentista" (i Duran també ho diu, alusina con tu vesina...) perquè vénen eleccions i ha d'esgarrapar vots de catalanets apardalats, però, de forment, ni un gra. Tot paraules que se les emporta el vent espanyol.

Mas, el "ausente" a la gran mani, però "palabrero donde los haya"
http://somnoticia.cat/2012/09/12/mas-paraules-no-fets/
"Nuestro héroe", Hamlet del "sí pero no"
Regla d'or de tot procès electoral: "No facis després el que havies promès abans". Ens deixarem enganyar un cop més?

Des de fora ho veuen molt més clar que no pas des d'adins.
'The Guardian' es pregunta si els líders catalans estan preparats per la independència
http://www.vilaweb.cat/noticia/4040207/20120913/the-guardian-pregunta-liders-catalans-estan-preparats-independencia.html
Catalans are ready for independence – but are their leaders?
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/sep/12/catalonia-independence-barcelona-demonstration

Se'ls veu el llautó i se'ls veurà: http://www.vilaweb.cat/noticia/4039726/20120912/presentara-declaracio-formal-dindependencia-parlament.html
CyU imposa la bandera espanyola, sense ser obligatòria.
Es que son muy indepes, estos de Duran...

La Mostra d'Entitats, un esclat de catalanitat, sempre abandonada per la "catalanista" CyU
CyU té diners a cabassos per als promotors embolicats en casos de corrupció de la Fira de Abril a Catalunya, però per a la Mostra d'Entitats, "no en té". http://www.vilaweb.cat/noticia/4039423/20120911/mostra-dentitats-esclat-catalanitat.html En té per a la colonització i no per a les iniciatives de base del poble.
"Això és perquè CyU és tan catalanista que ens durà la in-inde-independència."

Fa ja molts que l’independentisme està controlat per tota una colla, barreja d’inutilitat i quintacolumnisme... http://somnoticia.cat/2012/06/12/catalunya-fora-de-la-ue/
Dissortadament la gran majoria de catalanets i d'"indepes" els segueix el joc i segueix creient que l'om els donarà peres. Qui té fam, somia truites.

Aquests bandarres de CyU, a la que oloren que hi ha majoria independentista ja es disfressen d'independentistes (mentre pacten sense manies amb el PP fins fa no res, no accepten l'etiquetatge, es carreguen un ILP per l'autodeterminació, però això sí, fan tota la comèdia que els convé http://www.vilaweb.cat/noticia/3997669/20120326/pp-amenaca-retirar-suport-artur-mas-assumeix-tesis-independentistes-cdc.html entre ells ).
Si la majoria fos musulmana, CyU es ficaria un turbant i si fossin putes un lligacama vermell.
"El Príncep" de Maquiavel, un llibre que tothom que volgués entendre la política i Espanya s'havia de llegir, altrament prenen els gests per realitats.

Quan els jueus polonesos es rebelaren, el primer que hagueren de fer és denunciar els kappos col·laboracionistes jueus que negaven la realitat de l'Holocaust nazi i els mantenien "tranquils" a les portes de l'escorxador. Sols que ja era massa tard per a la majoria d'ells.
Davant del teatre compulsiu de CyU no hem d'anar amb ingenuïtats, perquè se la saben molt i molt llarga.
Els independentistes llatinoamericans ja deien que havien estat més encara enganyats que subjugats per Espanya. Així ens fan i CyU és la peça mestra de l'engany colonial espanyol.

Mentre els catalans continuïn votant CyU tindrem eutanàsia espanyola en català.
CyU sempre ha estat una alternativa per a Catalunya: la seva mort dolça i opiàcia.

S'agafa abans un mentider que un coix.
Hipocresia professional: La "gran megasobiranista" CiU no vol fer complir el Codi de Consum:
http://somnoticia.cat/2012/03/23/ciu-es-nega-a-fer-complir-el-codi-de-consum-perque-el-castella-es-de-facil-comprensio-i-el-catala-no
http://somnoticia.files.wordpress.com/2012/03/fotografia7-e1332504326471.jpg&h=132

Aquesta cosa anomenada CiU
http://somnoticia.cat/2012/08/06/aquesta-cosa-anomenada-ciu/

Posted October 14th, 2012 - 2:40 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Però no hi ha Marta sense Menga...

CyU i Ej...que: "dos tontos mu tontos"
Ells dos van tombar fa pocs mesos la ILP per un referèndum!! Es que no tenim memòria? Patim Alzheimer? Es que hem de votar suposats "indepes" que fan tal mena de tripijocs? Tan difícil és clixar-los? De debò?
Si quan algú no fa mal no el castiguem, segur que ens farà més mal.
Si quan algú ens ha enganyat manta vegades, seguim votant-lo, ens tornarà a enganyar, sols que ara l'engany serà més gros i transcendental, i ens pot costar molt car. I la culpa serà nostra per confiar en un murri.
No devem "rehabilitar" tant a la lleugera uns especialitzats en l'estafa política. Això és suïcidar-nos!

ERC dóna suport a CyU per cas de corrupció.
Segons Ejkerra, quan un partit governi a la Generalitat no ha de donar explicacions de casos de corrupció per no desprestigiar la Generalitat.
Olé! Una volta més, Ejkerra amb el cul a l'aire sobre la manca de transparència i sinceritat no sols independentista, sinó també, simplement, democràtica:
Favor d'Esquerra a CiU. El president no haurà de donar explicacions pel cas Palau: http://politica.e-noticies.cat/favor-derc-a-ciu-amb-el-cas-palau-66490.html

I és que la corrupció crea també...llocs de treball...(per a alguns pocs)

El catalanam té tan poca memòria, és tan primari, tan cofoi, tan panxacontent, tan petitburguès, que quan són decebuts per Ejkerra voten CyU i al revés, igual que els espanyols amb el PP i PSOE. Estan ratllats.
http://somnoticia.cat/2012/05/13/ciu-perd-forca-i-esquerra-puja/#comment-20121
El problema ja no és sols els partits, és una població que no entèn realment què està votant.

“Un sentimental és un home que veu una absurda valor en tot i no coneix el preu fixe de res” (Oscar Wilde, 1854-1900, escriptor irlandés).
“Qui vol ser fort,
de la carn es despulla” (Ausiàs Marc, 1397 ó 1400-1459, València, el gran català d'amor mestre).

Malgrat el 51% de catalans que es declaren "sentimentalment" independentistes, en realitat això és un gegant amb els peus de fang. La immensa majoria no tenen ni idees ben estructurades al cap, més aviat sentiments i flaixos però tot desfilagarsat, és a dir, fàcilment hipnotitzables per una presentació que els seduesca o els acolloni.

CyU i Ejkerra, còmplices del racisme anticatalà
http://somnoticia.cat/2012/05/22/si-a-la-catalanitat/
Inutilitat i quintacolumnisme.

Un altre surrealista: L'"independentista" Oriol Junqueras és de "La Roja".
http://www.racocatala.cat/forums/fil/163390/junqueras-va-posar-pantalles-gegants-veure-seleccio-espanyola
Cal adoptar unes postures tan frikis i de mal gust per obtenir vots?

L'enemic, adins de casa.
Amb CyU i Ej que... que voten contra les ILP per un referèndum, que pacten constantment a la baixa amb Madrid, que promouen el bilingüisme, que fan fora els independentistes de TV3, que tenen interessos poltroners de tota manera, que fomenten la "Roja" (brou de cultiu dissenyat per al feixisme populista en clau espanyola) amb pantalles gegants i forofisme "pels jugadors del Barça", Espanya "lo tiene todo atado y bién atado" a ca nostra amb Duran, Mas, Ridao i Puigcercós.

L'Oligarquia catalana és part de l'espanyola. CyU és com UPN, un PP que amolla catalanades amb molta traça i molt reben dites, i fa de puta i de Ramoneta amb una gràcia que encisa.
Ej ke...rra igual, amb tocs una mica més vistosament radicalistes. Que si republicans, que si laïcs...
Ara toca ser "indepe", au, anem-hi amb les senyeroles! Que ens facin la foto, cada foto 2000 vots. Són uns privilegiats perquè hi ha tant crèdul.

Quant als partits independentistes (SI, Reagrupament, CUP) sembla que hi ha infiltrats que torpedinen els intents d'unitat.
Fins i tot em crec que CyU ha creat un nou partidet "indepe" per torpedinar-los: "Clic", de suposats "objectors fiscals" "conservadors" perquè, diuen, SI "és massa d'esquerres".
Avui es presenta CUP -que mai no s'havia presentat a unes autonòmiques- per llevar vots a SI per l'esquerra (però a vista dels resultats municipals, amb poques possibilitats de traure diputats).
Divideix i venceràs i embolica que fa fort. Ja que no poden il·legalitzar-los, els mantenen dividits i, si poden, enfrontats.
El cas és dividir el vot genuïnament independentista a fi d'inutilitzar-lo, mentre els partits grossos tradicionals queden controlats per mandarins "emmascarats".

La majoria d'"independentistes", segons enquestes recents, es declaren seguidors de "la Roja". La veritat és que la immensa majoria d'"independentistes catalans" són una vergonya d'incoherències. Algú ho havia de dir: som un país de pandereta, incapaç d'organitzar-se bé per a ser lliures després de tants genocidis i espolis.

No és qüestió de partidisme, és qüestió que CyU està vinculada en aquest tripijoc amb Madrid i només fa diversos gestos i comèdies -molt ben estudiats, això sí, són bons professionals- per enganyar i recabdar vots. Però, a l'hora de la veritat, de forment, ni un gra.

“Hi havia una ciutat petita, amb pocs habitants. Un rei poderós anà a atacar-la: hi va posar setge i va construir contra ella grans torres d'assalt. En aquella ciutat hi havia un home pobre però savi que, gràcies a la seva saviesa, hauria pogut salvar-la; però a ningú no se li va acudir de recórrer a un home pobre com ell. Doncs bé, jo afirm que val més la saviesa que la força. Tanmateix, quan un home savi és pobre, la gent el menysprea i no escolta els seus consells. Val més escoltar les paraules d'un savi dites amb calma que els crits d'un capitost de necis. Val més la saviesa que les màquines d'atac. Però un sol error malmet molta cosa bona” (Qohèlet -o Eclesiàstès- 9: 14-18, llibre de la Bíblia que significa Home d’Assemblea, ca. s. V-IV a. C., però atribuït al rei Salomó, 1020-929 a. de C., rei d’Israel).

Posted November 18th, 2012 - 6:41 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
* Testimonis de víctimes dels Mossos d'en Felip-Mas-Duran (CiU): http://www.vilaweb.cat/noticia/4056499/20121118/video-aplega-testimonis-imatges-carregues-mossos-14-n.html
* Els "instruments d'Estat" de CiU: La policia "democràtica" del Sr. Mas: http://www.vilaweb.cat/noticia/4056191/20121116/testimoni-brac-trencat-pels-mossos-passar-via-laietana.html
http://www.vilaweb.cat/noticia/4056166/20121116/companys-dona-ferida-ull-14-n-relaten-fets.html
Porres, boles de goma i unes altres eines d'estat
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/233889
* Amfetes?: http://www.vilaweb.cat/mailobert/4056056/brutalitat-policiaca-amfetaminica.html

Posted November 18th, 2012 - 6:41 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
* Testimonis de víctimes dels Mossos d'en Felip-Mas-Duran (CiU): http://www.vilaweb.cat/noticia/4056499/20121118/video-aplega-testimonis-imatges-carregues-mossos-14-n.html
* Els "instruments d'Estat" de CiU: La policia "democràtica" del Sr. Mas: http://www.vilaweb.cat/noticia/4056191/20121116/testimoni-brac-trencat-pels-mossos-passar-via-laietana.html
http://www.vilaweb.cat/noticia/4056166/20121116/companys-dona-ferida-ull-14-n-relaten-fets.html
Porres, boles de goma i unes altres eines d'estat
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/233889
* Amfetes?: http://www.vilaweb.cat/mailobert/4056056/brutalitat-policiaca-amfetaminica.html