Location: Places >> Europe >> ☀ Free Catalonia ll*ll Catalan Lands (InterState group: Andorra-Spain-France-Italy)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Full de ruta contra la independència
Posted November 15th, 2012 - 11:58 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
No vull que passi tot això.
Faré tot el que pugui fins el dia 25 perque no passi. Deprés....ja no podria fer res per evitar-ho.

Els polítics fan discursos, els poders fàctics pensen i decideixen. Algú creu que el poder real està de braços creuats; com aquell qui espera l'Adveniment de l'infant Jesús o que floreixin els primers cirerers pels terrals de Vallvidrera?. Ni la Caixa és mossèn Cintu, ni Godó el llorejat poeta Maragall.

11 de setembre de 2012, els catalans es llencen al carrer. Un sol crit: independència! Sorpresa i estupor. Mas reacciona de pressa. Llegeix el manual: "davant una revolució el burgés intel.ligent té dues opcions: oposar-s'hi i ser arrossegat per les masses o bé posar-se al davant i apropiar-se de la bandera". CiU escull la segona opció. Mas ocupa l'espai independentista i deixa Duran de retén cuidant la clietela espanyolista o autonomista. La Coca-Cola i la Pepsi-Cola, juntes, inventant la CiU-Cola, I aqui pau i en el cel glòria.

Reacció dels poderosos: calma, pensem, guanyem temps i preparem un full de ruta que desactivi aquests insolents. "En tiempo de tribulaciones no hacer mudanzas" que deia santa Teresa de Jesús.

FULL DE RUTA PER LA NO-INDEPENDÈNCIA

1-Dirigir el vot i controlar el Parlament

La lliçó primera de la manipulació dels grans mitjans és dibuixar un escenari favorable als seus interessos i, seguidament, fer tot el possible per dirigir els votants a fi i efecte que corroborin aquests resultats a les urnes. Per si de cas no els hi surt rodó, ja s'en cuiden de tenir els partits lligats amb crèdits (entre CiU i ERC deuen 25 milions d'euros a les entitats financeres) i càrrecs pels seus nuclis dirigents (el cas Abertis és paradigmàtic).

a) Manipulació de les enquestes per tal de promoure un corrent d'opinió favorable a determinats partits més afins i negativa per aquells que poden posar traves a l'estratègia.
b) Impulsar la figura de Mas per convertir-lo en l'abanderat de la "independència" i vampiritzar gran part dels manifestants de l'onze de setembre.
c) Donar protagonisme a Junqueras i ERC per fer-ne el partit crossa que doni suport a CiU si aquesta federació no assoleix la majoria absoluta. Aquest partit té la garantia que ja ha donat suport a Maragall, Montilla, Trias i ara previsiblement a Mas, per la seva tendència a posar-se a l'ampara del poder. Junqueras ha col.locat a personatges mediàtics del grup Godó a les seves llistes, en detriment de gent del partit, això facilita l'entesa amb lls poders fàctics.
d) Promoure C's per debilitar el PP i que aquest accedeixi al "Pacte fiscal en la línea de la Interdependència" quan es produeixi la "Cimera del gran Engany".

Ocultació total dels partits independentistes que no estan sota control del poder. A SI i les CUP ni aigua. Evitar de totes totes que el seu missatge pugui arribar a l'electorat. A SI no se li perdona haver denunciat l'expoli que suposen els peatges d'Abertis, les subvencions de la Generalitat al Grup Godó així com les accions fermes contra tot tipus de corrupció. La CUP tampoc es ven, cal ocultar-la.

e) Un cop amagada SI i la CUP, Junqueras enceta la campanya del vot "útil" independentista (no sap que molts no llençarem mai més el nostre vot fent vot "útil"?, ja ens han enganyat prou. L'únic vot útil és el que es fa d'acord amb la pròpia consciència. Dignitat).

2- GESTIONAR LA INTENSITAT I ELS TEMPS DEL CONFLICTE.

-Un cop coneguts els resultats electorals s'iniciara un procés que ni Mas ni Jonqueras han explicat com serà (darreres notícies diuen que es parla del 2020).
-Es preveu tensió, focs d'encenalls entre les accions i declaracions dels catalans i les de la part espanyola, res de nou. Sense que la sang arribi al riu.
-Quant temps es pot aguantar amb els catalans estelada amunt i avall i els espanyols insultant i amenaçant?.
-L'estat continuarà el seu ofec a la Generalitat per tal d'afeblir-la.Per cansament o perquè la tensió es farà insostenible, caldrà prendre alguna decissió.
- Quan arribi el punt algid els polítics seran apartats. Entraran en escena els Botins, poders econòmics, militars, la corona i tot allò que anomenem el poder en majúscula.


3- HI HAURÀ CONSULTA O NO ?.

- No és gaire verosimil que s'arribi a realitzar la consulta. Si finalment hi ha un acord per fer-la, es pactarà una pregunta tan interpretable que permetrà que posteriorment es pugui pactar qualsevol cosa, per inversamblant que ens pugui semblar.
- Si la tensió es fa insuportable, els grans poders forçaran la "Gran Cimera" que ha de finiquitar el conflicte.


i 4- QUÈ EN SORTIRÀ DE LA "GRAN CIMERA" ?

- Un cop produït el desgast de la part catalana (per les pressions, l'esgotament, l'ofec de les institucions i les pressions dels poders fàctics sobre els dirigents vencedors de les eleccions) es reformularà la reivindicació independentista (allò que CiU ja anomena interdepència) i es cuinarà el "Gran Engany" que no serà altra cosa que un "Pacte fiscal en la línea de la interdependència", disfressat amb el nom que li voleu donar. Inclús, per fer-ho més digerible, es pot canviar la denominació de la Comunitat autonoma catalana per la d'Estat autònom de Catalunya. I aqui pau i en el cel glòria. Això és el que hi ha.

Com podem frenar el "Gran engany"?, només amb la revolta popular. El problema serà, com consciençarem els catalans (la pressió dels mitjans per acceptar l'acord serà brutal) si els partits capaços de plantar cara han estat foragitats del Parlament pel joc brut dels poders fàctics i dels partits polítics tradicionals?. La única garantia que tenim d'assolir la independència, de no ser anorreats definitivament, és fer vot útil de veritat i dur al Parlament independentistes de SI i les CUP. Ens taparem la boca nosaltres mateixos?. Espero i desitjo que no.

Posted November 25th, 2012 - 12:21 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Difamacions maquiavèliques.
Article a Nació Digital:
L'intent de manipular les eleccions catalanes és tan obvi com repugnant, però gens sorprenent venint de Ponent. Més... http://www.naciodigital.cat/opinio/4893/difamacio/mas/boicot/solidaritat

Posted March 24th, 2013 - 9:18 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
INFORMACIÓ GRATUITA !!

Estimats amics,

Us faig avinent el naixement del Web “El Clauer” que ahir es va presentar en societat i avui recullen els diaris.

Com el mateix Web assenyala i els diaris emfatitzen, es tracta d’una eina que respon totes les preguntes que el debat sobre la possibilitat d'un Estat propi per a Catalunya ha generat al nostre país.

Es tracta d’una eina per tothom però de forma molt especial pels més per indecisos i escèptics.

Convençut com estic del vostre interès, us envio el link, i també us en suggereixo i demano la màxima difusió possible.

Cordialment,

http://www.elclauer.cat/

Posted March 28th, 2013 - 1:43 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
QUÈ ÉS TENIR MALA FE?

A les oposicions per accedir a la carrera diplomàtica espanyola fan aquesta pregunta:

Considera usted que el hecho de ser catalan es compatible con el mandato de representacion a España y al rey, en sus relaciones exteriores?

---------------------------------------------

Espanyolisme a la universitat Jaume I

Denuncien que un professor dedica cada any una assignatura a 'demostrar la inutilitat del valencià'
http://www.vilaweb.cat/noticia/4099387/20130327/adoctrinament-espanyolista-professor-universitat-jaume-castello-acabar.html

--------------------------------------------------------

El sector pesquer cambrilenc viu uns dies de neguit per l'acció, des de fa un parell de setmanes, d'un exvaixell de l'armada espanyola que es dedica a inspeccionar les barques durant la jornada de feina. Aquest vaixell pertanyia
a l'armada espanyola i ara és utilitzat per la Secretaria de pesca per a fer les inspeccions. Segons han explicat diversos pescadors a Revista Cambrils Diari Digital, les inspeccions són exhaustives i gairebé sempre cau alguna sanció.
Les sancions, fàcilment, arriben als 3.000 euros, segons han explicat. Aquest vaixell està recorrent les zones pesqueres de Catalunya, Balears i País Valencià.
Ahir es trobava prop de les zones on treballa la flota cambrilenca. Les 19 barques d'arrossegament van sortir a pescar però 15 d'aquestes van tornar a port de seguida, quan es van assabentar de la presència del vaixell de
l'armada. Només quatre barques van continuar pescant.

Exigeixen la bandera espanyola a les barques

Les inspeccions a les barques de pesca hi han estat sempre, periòdicament, però sorprèn que ara el vaixell té unes dimensions inèdites. Segons un pescador, "és una corbeta de l'exèrcit. Un vaixell tan gran per a perseguir les barques de pesca no l'havíem vist mai".

Una de les coses que s'exigeix a les barques de pesca és que portin la bandera espanyola, el "pabellón" espanyol tal com els hi diuen, i que, a més, sigui ben visible. Si les barques tenen la bandera catalana, exigeixen que la bandera espanyola estigui per damunt de la catalana. No portar la
bandera espanyola comporta sancions, segons han explicat els pescadors.

Posted March 30th, 2013 - 3:59 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Un altre símptoma que CiU continua fent comèdia electoralista de cara a la galeria.
CiU pren la batllia de Gallifa a Jordi Fornas (SI)

http://www.vilaweb.cat/noticia/4100293/20130330/ciu-pren-batllia-gallifa-jordi-fornas.html

(...)

—Per què creieu que la vostra actuació com a batlle pot haver molestat CiU, que té per objectiu l'estat propi?
—És una bona pregunta, oi? Jo també em demano per què. Jo interpreto que no tenen gens de pressa a fer l'estat propi, però també em fa dubtar fins a quin punt desitgen fer-lo.