Location: Places >> Europe >> France >> Languedoc-Roussillon >> ___ ͇๐ےﮯ̡____☀Pyrénées Orientales / Rosselló (Roussillon) / Catalunya-Nord (Northern Catalonia)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Le train Perpinyà-Vilanova seulement coûtera un €uro
Posted December 18th, 2011 - 10:27 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Demà comença aquí el tren a 1 €uro
Dv. 16 de novembre del 2011.
A partir de demà dissabte, els usuaris de la línia que uneix Perpinyà amb Vilafranca de Conflent, podran viatjar pagant només 1 €uro.

http://www.vilaweb.cat/noticia/3961767/20111216/dema-comenca-aqui-tren-1-euro.html

Tal i com s'havia anunciat, la Regió posa en plaça el primer tren a Catalunya Nord a 1 €uro el bitllet. Aquest serà el TER que uneix Perpinyà amb Vilafranca del Conflent. Aquesta línia va ser utilitzada l'any passat per 80.000 persones. Amb aquesta operació el Consell Regional vol apropar el tren als ciutadans, aconseguint que, a poc a poc, utilitzin aquest transport i deixin el cotxe a casa seua.

La Regió, així mateix, té previst que, pel 2013, el preu dels bitllets de tots els recorreguts tinguin el mateix preu d'un €uro. S'espera que aquesta important rebaixa, tingui els mateixos efectes que va tenir el Bus a 1 €uro, i que s'incrementin els usuaris del tren (i l'operació resulti, ella també, beneficiària).

Avui però, els usuaris encara tindran de pagar els 8,5 €uros que costa el bitllet.