Location: Places >> Europe >> France >> Languedoc-Roussillon >> ___ ͇๐ےﮯ̡____☀Pyrénées Orientales / Rosselló (Roussillon) / Catalunya-Nord (Northern Catalonia)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Nou C.D., + Cançonetes per a la Bressola
Posted December 3rd, 2010 - 10:34 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
"+ Cançonetes per a la Bressola "

El projecte "+ Cançonetes per a la Bressola ", en el qual fa setmanes que estem treballant els Amics de la Bressola , amb la col·laboració d'Enderrock i Crea'T, comença avui la fase pública i de difusió. Un seguit de novetats que se succeiran durant tot el mes de desembre i esperem que tindran continuïtat durant tot l'any vinent.

El nou CD "+ Cançonetes per a la Bressola " és un treball que ha produït el músic Xavier Lloses amb la col·laboració de músics i cantants de primera línia, com ara Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni, Refree i, naturalment, els nins i les nines de la Bressola. Inclou 13 cançons, totes populars, amb algunes nadales. Des d'avui ja es pot aconseguir gratuïtament comprant la revista Enderrock, que en fa la difusió.

El CD tindrà una segona edició, que sortirà a la venda per Nadal i durant uns mesos es vendrà en exclusiva al FNAC i ABACUS i que contindrà una cançó dels gitanos nord-catalans Tekameli.

Bressola de Nadal: Concert al Palau i programa a TVC

Les "Cançonetes" també seran protagonistes, aquest mateix mes de desembre, de dues interessants activitats: un concert al Palau de la Música i un programa de Televisió de Catalunya.

El dia 15 de desembre tindrà lloc al Petit Palau el concert Bressola de Nadal, una oportunitat única de veure i escoltar el CD en directe amb tots els músics que hi han participat. Les entrades ja són a la venda des del web del Palau.

La nit de Nadal, Televisió de Catalunya emetrà el programa Bressola de Nadal, el qual, dirigit per Lluís Danés, ha estat enregistrat justament aquests dies amb la participació dels nins i les nines de la Bressola , que han baixat expressament a Arenys de Mar i que han aprofitat l'avinentesa per a cantar algunes de les cançons del CD.

Podeu veure aquesta notícia al l'edició digital d'El PUNT.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/339739-nadal-amb-la-bressola.html
I també aquest apunt de bloc, que fa la mateixa periodista, on publica l'enregistrament de la cançó "Joan del Riu" (es pot escoltar sencera).
http://www.arenyautes.cat/content/nadal-amb-la-bressola

I avui sortirà una notícia al TN nit de TV3 sobre el rodatge del programa Bressola de Nadal. I també podeu veure aquesta notícia al portal TV3 A LA CARTA.

Us convidem a participar en els diversos actes i ajudar-nos a fer-ne difusió i a regalar moltes “Cançonetes” per Nadal!