Location: Places >> Europe >> France >> Languedoc-Roussillon >> ___ ͇๐ےﮯ̡____☀Pyrénées Orientales / Rosselló (Roussillon) / Catalunya-Nord (Northern Catalonia)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Auques, a Espai Gavroche, Elna
Posted April 30th, 2011 - 12:36 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Mostra d’auques, Espai Gavroche, ciutat d’Elna
(Espai municipal enfront de l’ajuntament)

La ciutat d’Elna acollirà a l’Espai Gavroche, enfront de l’ajuntament, del 20 d’abril al 12 de maig, una mostra d’auques actuals escrites per Joan Vilamala i Ramon Cuéllar. La inauguració de la col.lecció tindrà lloc en el mateix espai el divendres 22 d’abril, a les 18h30.
L’Exposició recull un conjunt d’auques, en format gegant, dictades per Joan Vilamala i Ramon Cuéllar. El primer és conegut per ser un dels fundadors del grup de canço Esquirols però també perquè és un gran aucaire. Des de 1997, per internet, disposa de la “Paret de les auques”de l’IES Pius Font i Quer, de Manresa, a l’adreça www.auques.cat. Del segon. Ramon Cuéllar, que es va iniciar en el món de les auques, a través d’internet, de la mà de Vilamala,també podeu trobar els seus treballs al web www.rodolins.cat
Joan Vilamala i Ramon Cuéllar han escrit a”a quatre mans” una trentena d’auques. Els seus versos els han il.lustrat dibuixants de prestigi, com Jaume i Valentí Gubianas, Manel,
Alfons Font o Roger Tallada o Neus Oliver.
L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de les 9h a les 12 h del matí i de les 14h a les 18h de la tarda, entrada lliure. Aquesta mostra l’organitza el servei Catalanitat de l’ajuntament d’Elna.

Més informació al (0033) 468 378 371 o transcat@ville-elne.com