Location: Places >> Europe >> France >> Languedoc-Roussillon >> ___ ͇๐ےﮯ̡____☀Pyrénées Orientales / Rosselló (Roussillon) / Catalunya-Nord (Northern Catalonia)
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Perpignan "la catalane"
Posted July 10th, 2011 - 12:32 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
El lema creat el 1993 havia desaparegut fa 4 mesos
La vila de Perpinyà torna a ser "La Catalana"

http://www.la-clau.net/noticia/la-vila-de-perpinya-torna-a-ser-la-catalana-6793

Divendres, 8.7.2011. 18:00h La creació d'un nou logotip corporatiu de l'Ajuntament de Perpinyà ha resultat complicada des d'aquesta primavera. El lema "Perpinyà la Catalana", que era present des de feia 18 anys, va desaparèixer el passat mes d'l'abril, però torna a sorgir mes de juliol. Tres mesos després d'haver perdut el seu eslògan "La Catalana", del qual gaudia des de 1993, la Vila de Perpinyà ha recuperat el seu atribut aquest divendres. Per primera vegada, la Direcció de la Comunicació, lligada al gabinet del batlle, Jean-Marc Pujol, ha transmès una versió corregida del seu document setmanal reservat a la premsa. S'hi pot veure com s'ha conservat la nova simbologia mediterrània, al peu de la pàgina, formada per la sanefa oficial del municipi, estrenada al mes d'abril, però les dues paraules d'acompanyament "La Catalana", han tornat. Aquest tema, d'aparença simbòlica, tot i ser seriós i conseqüent a llarg termini, va commoure par dels electes perpinyanencs, i va generar indecisions. En un primer temps, el lema "Viure a la Mediterrània, que semblava adreçar-se als pensionistes del Nord del Loire, va substituir, aquest mateix que resulta ser el nou.

D'ara endavant s'ha trobat un compromís gràfic, que s'acabarà d'aplicar a la propera reentrada del mes de setembre. La iconografia magribina, a través d'silueta vermella sobre un fons blanc emmarcat de groc, és conservada, tot ajuntant-se a les 10 lletres màrketing d'identificació cultural, que tornen a sorgir. La coherència del conjunt, on es veu el Castellet, la capella alta del Palau dels Reis de Mallorca, el Teatre de l'Arxipèlag i la nova estació El Centre del Món, podrà, ja que s'hi troben també dues palmeres. Aquestes representen nombroses altres mostres, plantades des dels anys 1960 per acompanyar la mutació d'un territori, passant de la virtut activa, a l'espera, passiva i turística. Més enllà de la simple estètica, el logotip de la Vila de Perpinyà inclou innegables indicacions estratègiques, la importància de les quals supera el simple domini del programari d'imatges Photoshop.

Posted July 16th, 2011 - 9:15 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Al setembre...: http://www.couchsurfing.org/group_read.html?gid=10396&post=9479439