Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: SPORTS >> BCN Sports ♣ Esport a Bar-cel-ona i Catalunya
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Catalunya al mundial de la Xina de Korfbal
Posted September 18th, 2011 - 12:06 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
Korfball: http://en.wikipedia.org/wiki/Korfball
http://ca.wikipedia.org/wiki/Corfbol

Ho hem aconseguit! Catalunya al mundial de la Xina!
Cerca per tagxinakorfbalSGEmundialplataformaFCK
http://www.seleccions.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=11965&Itemid=36

Ho hem aconseguit! Catalunya al mundial de la Xina!
Gràcies a l'aportació final de 20.000€ de la Plataforma Proseleccions15/09/11

El que semblava una utopia s'ha convertit en una realitat. Avui mateix la Federació Catalana de Korfbal farà públic que ha aconseguit els diners necessaris per poder viatjar a la Xina per a disputar el mundial de korfbal i portar la imatge de Catalunya al món.

Després d'una intensa campanya popular de recaptació de fons la FCK havia aconseguit 10.087,50€. Amb això no n'hi havia prou i gràcies en part a l'aportació final de la Plataforma i la mediació de la Secretaria General de l'Esport, la FCK ha pogut arribar als 27.000€ que tenia previstos que són els costos del viatge i estada a la Xina.

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha col·laborat finalment amb la suma de 20.000€ que permeten tancar el pressupost pel viatge i possibles imprevistos d'última hora. Tot i les dificultats econòmiques actuals, s'ha considerat que és molt important la presència de Catalunya al mundial de la Xina i per això ha fet un gran esforç per ajudar a la FCK en el seu objectiu.


La Plataforma Proseleccions és una entitat privada sense ànim de lucre que acompanya les Federacions i entitats esportives que volen aconseguir el reconeixement internacional i que alhora s'encarrega que la flama social al voltant de les Seleccions Catalanes segueixi ben viva.

Per això us animem a que si voleu que puguem continuar fent aquesta feina us feu col·laboradors de la Plataforma (ho podeu fer aquí) i així ajudar a que les Seleccions Catalanes puguin competir i portar la imatge de Catalunya al món, tal com farà el proper mes d'octubre la selecció catalana de korfbal al mundial de la Xina.