Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: CULTURE >> Architecture: Antoni Gaudí, the Great Catalan Architect. "Modernism"
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Sagrada Familia is the 3d most touristic building in all Europe
Posted August 24th, 2012 - 2:46 am by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
La Sagrada Família, la tercera atracció turística europea de més valor
La cambra de comerç de Milà l'avalua en 90.000 milions d'euros

http://www.vilaweb.cat/noticia/4035541/20120823/sagrada-familia-tercera-atraccio-turistica-europea-valor.html

El temple més visitat de Barcelona, la Sagrada Família d'Antoni Gaudí, és el tercer monument de més valor turístic d'Europa. Aquesta és, si més no, la valoració que n'ha fet, i publicat, la cambra de comerç de Monza i Brianza (Milà).

Comptat i debatut, segons Monza i Brianza, si l'edifici més conegut de Gaudí fos una marca, valdria noranta mil milions d'euros. El càlcul s'ha fet tenint en compte criteris socials, econòmics i turístics com ara el grau de coneixement de cada monument, el nombre de visitants o les característiques de l'entorn.

Ara, segons els mateixos avaluadors, la torre Eiffel és l'atracció més 'cara' de totes. Això fa que el diari Le Figaro hagi comentat que, si el càlculs fossin correctes, el valor de la torre equivaldria al 20% del PIB de França i superaria deu vegades els interessos anuals del deute francès. La segona, és el Colosseu de Roma.

La Sagrada Família passa al davant del Museu del Prado de Madrid, de la Torre de Londres i de Stonehenge.