Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: PEOPLE >> Barcelona/GIVE PEACE A CHANCE!
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Què es pot fer per a la Marxa Mundial Per A la Pau I La No-Violència?
Posted October 11th, 2009 - 3:00 pm by from Rio de Janeiro, Brazil (Permalink)
Qualsevol activitat que promou, es parla de, o recolza les idees de pau i no-violència es poden incloure dins la Marxa. És MOLT important saber que la Marxa no es limita pas al grup de viatjants que faran el cercle al món: des de Nova Zelanda a Argentina, passant per 100 ciutats en 90 països. No cal trobar-se a la ruta d'aquest=s viatjants, ni esperar que arriben al lloc on tu te trobes.

SÍ és important fer publicitat (al nivel local [entrevistes a ràdio i premsa locals], nacional, i als - a les organitzador=s de la Marxa) de qualsevol activitat que organitzem... i de mencionar el vincle amb la Marxa.

SÍ és important parlar de la no-violència com tàctica i tècnica per a canviar el món (i el nostre racó personal del món) per al millor. Això no es tracta TAN SOLS de "La Pau Mundial" o del "Desarmament Nuclear Universal", encara que aquests són temes molt importants i enclosos a la Marxa.
TAMBÉ es tracta d'acabar amb cada tipus de violència com manera de solventar els problemes. D'acabar amb la violència cap als / a les nen=s, el mascisme, les injustícies econòmiques, la degredació com arma dels rics per a mantenir els / les pobres "al seu lloc"...

I no oblideu fer que les activitats siguin INTERESSANTS, DIVERTIDES. Qui voldrà saber de la pau si és un tema avorrida?