Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: SURROUNDINGS >> Berguedà i Pedraforca
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Possible primera trobada couchsurfer al berguedà.
Posted February 18th, 2011 - 12:32 am by from Gironella, Spain (Permalink)
Hola, molt bones.

Ja he tornat del meu periple per les frances, belgiques i altres països europeus.

I he tornat amb moltes ganes del projecte couchsurfer i d'intercanvi entre viatgers.

Al grup del berguedà sóm molt poquets (també hi ha molt poca gent per les nostres contrades que practiqui el couchsurfing), però estaria molt bé que comencessim a fer remoure alguna coseta, què us sembla?

Per a començar podriem quedar algun dia o fer una pluja de propostes de coses que podríem fer.

Com a terra de grans viatgers i de gent oberta a altres cultures, proposo que podriem fer alguna xerrada relacionada amb el viatge (podriem convidar a gent com en Josep Bernades, antropòleg i fundador de la llibreria altaïr de Barcelona, que és de Gironella) i als viatgers que coneguem dels nostres pobles (a Gironella n'hi ha uns quants). Si es fes aquesta xerrada o una espècie de taula rodona sobre el viatge, es podria fer una petita presentació sobre el què és i el què representa couchsurfing, explicant alguna experiència personal, tant com acollidors com a hostes.

Però abans de tot, estaria bé que algun dia ens trobessim per a fer un petit "meeting" com diuen els couchsurfers de terres enllà. Aquest podria ser tant senzill com un àpat o com un dia quedar per anar a prendre algo i explicar les nostres experiències entre nosaltres. Què us sembla?

Estaria molt bé que contestessiu i després podriem concretar alguna coseta.

Espero que ens veiem aviat i feliços viatges.

Posted February 18th, 2011 - 2:12 pm by from Berga, Spain (Permalink)
Eii Quinti and Co.!

Ja m'agrada que tornis tant fort del teu periple!

Jo el dia 10 de Març estare als http://www.ciclesmuntanya.cat on a l'esglesia vella de la Perla del Llobregat i fa una xerrada en Jordi Tossas a les 21 hores!
A vera si ens veiem per alla!

Salut!

Posted February 19th, 2011 - 3:33 am by from Gironella, Spain (Permalink)
De què és la xerrada?? ESta molt bé el què fan el centre alpí, tot i que no he pogut anar mai a una xerrada del cicle de montanya.

Posted April 13th, 2011 - 11:38 am from Aix-en-Provence, France
This member has chosen to allow only Couchsurfing members to see their group posts. To see this full converstion, sign up or log in.

Posted February 25th, 2011 - 5:30 pm by from Gironella, Spain (Permalink)
Ei company!!
Si que estaria bé si quedar tots algún dia tot i que serà dificil de poder coincidir suposo. Per mi ara mateix quasi sempre em va bé o sigui que ja direu.

Apa que vagi bé!!!

Posted April 13th, 2011 - 12:15 am by from Gironella, Spain (Permalink)
Hola, bones. El maig hem ve a veure un couchsurfer belga que parla perfectament el castellà. Si voleu ho podríem aprofitar per a fer una petita trobada. Ell ha practicat molt el couchsurfing ja sigui acollint com sent hostetjat. Ve la setmana del 16 de maig.

Posted May 13th, 2011 - 2:49 pm from Aix-en-Provence, France
This member has chosen to allow only Couchsurfing members to see their group posts. To see this full converstion, sign up or log in.

Posted April 10th, 2012 - 7:57 am by from Berga, Spain (Permalink)
Quan decidiu trobar un dia per fer la xerrada, jo hi assistiré.-
És un tema que m'interessa molt i sempre que tinc oportunitat viatjo a través de CS. Feu-me saber si voleu fer algo!

Anna

Posted April 18th, 2012 - 5:55 pm from Berga, Spain
This member has chosen to allow only Couchsurfing members to see their group posts. To see this full converstion, sign up or log in.

Posted April 21st, 2012 - 11:05 am by from Gironella, Spain (Permalink)
Hola, molt bones. Crec que hauriem de posar una data i ja està, perquè ho si no van passant els mesos. Un divendres a mitjans de maig us pot anar bé??

Posted April 22nd, 2012 - 9:02 am by from Berga, Spain (Permalink)
Ei hola gent!

M'agradaria assistir a tal trobada, encara que em sembla que només tinc lliure l'últim cap de setmana de maig. Estic amb els preparatius d'un viatge a l'Índia!
-ja direu alguna cosa.
VAgi bé!