Location: Places >> Europe >> Hungary >> Budapest >> budapesti vidám mag :))))
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Meditativ Chocolate Concert
Posted December 6th, 2009 - 9:12 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
They speak English: http://amalasattvajoga.hu
1052 Budapest, Váci u. 12., III. em. 1-2.
Tel.: +36 -1 266 0215 (Monday to Friday 16:00-20:00)
E-mail: info@amalasattvajoga.hu

*

MEDITATÍV CSOKOLÁDÉKONCERT
– 2009 december 12-én, szombaton 19:00 órától-

A csokoládé, a zene és a jóga gyógyító élményét az El Arte de Mimarte (Az önkényeztetés művészete) hozza el Budapestre, mely egy Európa szerte különféle rendezvények szervezésével foglalkozó spanyol nonprofit társaság.

Ez a program egy belső utazás, a test, a lélek és az elme relaxációja a zene és a jóga segítségével, irányított ritmusok, gyógyító hangszerek és improvizáció által, különböző népek hangszereit alkalmazva: didjeridoo, tibeti hangtál, suyara, xilofon, balumba és shorty box.
A relaxáció élményét csokoládéba ágyazva adjuk át. A helyszínen készített csokoládé titkait és éltető jótékony hatásait táplálkozási tanácsadónk ismerteti, a kulináris élmény pedig önmagáért beszél.

Marcelo Febres (Argentína), a gyógyító zene, a népi hangszerek es az ősi bölcsességek szakértője. Benaresben, Indiában tett látogatása során B.K.S. Iyengar követője, Shiri Degambar tanítványaként jógázott. Az elmúlt 4 évben Barcelonában telepedett le es a vibráló hang egyedülálló élményét fejlesztette tovább, a test és a zene közötti szoros kapcsolatot vizsgálva. Célja a jóga művészetének és a hang vibráló hatásának összeolvasztása, melyet az elmúlt 9 évben a világ számos részén tanulmányozott.


Ale Chocodara (Spanyolország), “superfood” táplálkozási tanácsadó, a csokoládé elkészítésének és egyéb egészséges érezd-jól-magad diétáknak a szakértője. Utazásai során különböző táplálkozási szokásokat tanulmányozott, valamint elsajátította a különféle diéták személyre szabott, kiegyensúlyozott, “barátságos” alkalmazását. Két kisgyermek édesapjaként személyes küldetésének tekinti egy olyan aktív tanulói oktatóprogram létrehozását, mely a nők, anyák önmegerősítését, önbeteljesítését támogatja.

Bara Judit (Magyarország), jógaoktató (Iyengar módszer), az utazás szerelmese, barcelonai és budapesti rendezvények szervezésével, lebonyolításával tölti idejét jelenleg Barcelonában. Célja a különböző kultúrák, művészetek, hagyományok és ősi gyógymódok minőségi ötvözésével olyan életprogram létrehozása, mely az öngyógyítás művészetének világába kalauzolva, feltámasztja az egyén igényét a minél teljesebb és boldogabb, egészséges élet megélésére, a jól érzem magam mindig mindenhol képességének megtanulására majd felidézésére.

"A" CSOKOLÁDÉ : A nyers kakaóbab a föld egyik legnagyobb antioxidáns kapacitással, flavonoid hatóanyaggal rendelkező növénye. A növényekből kimutatott, mintegy 5000 flavonoid jelentős gyógyhatással rendelkezik. Ezek az anyagok értágítók, fokozzák a véráramlást, csökkentik a vérnyomást, szabályozzák a koleszterint.
A program ára: 2.500 Ft (dec. 9-ig történő befizetés esetén);
3.000 Ft (dec. 9 utáni befizetés esetén)

Mindenkit szeretettel várunk!

Amala Sattva Jóga- és Egészségközpont
Budapest, V ker Váci u 12, III. emelet
http://amalasattvajoga.hu/index.php?page=courses&subpage=excursions

Posted December 6th, 2009 - 10:34 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
nyam nyam :) nagyon meglepődtem, amikor először láttam a kakaótermést+magot

Posted December 14th, 2009 - 4:40 am by from Budapest, Hungary (Permalink)
Last occasione this year on Monday from 6 p.m.
Come and see it ;)
Let's get together!

Posted December 16th, 2009 - 4:15 am by from Budapest, Hungary (Permalink)
ezen a héten még minden nap este 9től van csokiparádé ami még ingyenes is most ezeken a napokon, szóval mind meg vagytok rá invitálva:) na én megyek is kóstolgatni....

Andrea Sayti
AMALA SATTVA
Yoga and Health Center
www.amalasattvajoga.hu
andreasayti@amalasattvajoga.hu

Posted December 25th, 2009 - 11:19 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
“superfood” táplálkozási tanácsadó. Ez mi?

Posted December 26th, 2009 - 4:54 am by from Budapest, Hungary (Permalink)
hát nagyon lelkes táplálkozással foglalkozó szakember.
jön januárban is, érdemes találkozni vele.
hoz csokialapanyagot is!