Location: Places >> Europe >> Hungary >> Budapest >> budapesti vidám mag :))))
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Sunday Lunch with the Menedék - Hungarian Association for Migrants
Posted July 27th, 2011 - 3:29 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
Sziasztok!

Ismertek olyanokat, akik szívesen részt venne ebben a projektben?

A Menedék Egyesület Vasárnapi Ebéd című legújabb kulturális projektjéhez keres olyan migráns és magyar gyerekes családokat, akik szívesen megismernének, vendégül látnának és meglátogatnának más kultúrából szármázó családokat. Az ebéden túl pedig szerepelnének az ebéd kapcsán ihletett rövidfilmben is.

Ha szeretnél egy kultúrközi vendégeskedésben részt venni, vagy ismersz olyan családokat, akik szívesen csatlakoznának ehhez a kalandhoz, várjuk jelentkezésed a diana.berecz@menedek.hu címen vagy a 0620 493 27 45 telefonszámon.

link: http://menedek.hu/hirek/felhivas

üdv
Henrik

Posted July 28th, 2011 - 5:11 am by from Etyek, Hungary (Permalink)
Wow, ez tök jó ötlet. Szerintem az asszony szívesen főz valamit. De azt lehet tudni, hogy ezek a családok honnan jöttek? Beszélnek magyarul/angolul/németül?

Posted July 29th, 2011 - 5:20 am by from Etyek, Hungary (Permalink)
Egy inkább úgy tűnik, hogy ebben részt fogunk venni. Tegnap már meg is ismerkedtünk a szervező csajjal. Azt mondta, hogy még keresnek családokat, szóval jelentkezzetek ti is! Tulajdonképp olyan ez mint a kanapészörf, csak kajálós filmezős. :)

Posted October 30th, 2011 - 8:05 pm by from Etyek, Hungary (Permalink)
Ma voltunk vendégségben, egy csoda barátságos szerb családot ismerhettünk meg és elképesztően finom és bőséges ebédet kaptunk. Két hét múlva pedig mi főzünk, már most azon gondolkodunk, hogy mik a legfinomabbak, amiket szoktunk enni, hogy méltó módon "visszavágjunk". :)