Location: Places >> Europe >> Hungary >> Atyafilátogatás
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Kanapészörf a TV-ben
Posted October 4th, 2012 - 8:30 pm by from Veszprem, Hungary (Permalink)
Ugyan TV-t nem nézek de vhogy elkeveredtem Molnár Rita CS blogger blogjára, akit kameravégre kapott az RTLKlub.
Ma ment adásba.
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/181367

Országos publicitás. Miért most vajon?

Posted October 5th, 2012 - 5:28 am by from Budapest, Hungary (Permalink)
Hm.. Ritába szorult egy kis exhibicionizmus szerintem, már figyelmeztette a központ. hogy nem szabályszerűen használja a védett védjegy-logo-t, és a rendszer nevében tett kommunikációit nem koordinálja, de gondolom ez nem világméretű probléma. A baj közösség további félhígulása lehet, már a keddi meetingre jár egy emberke akinek nincsen profilja, és életében nem fogadott vendéget.. az, hogy külföldön még nem járt az ezen a fórumon talán megbocsájtható :-)

Posted May 30th, 2013 - 2:37 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
András, a központ nem figyelmeztetett engem, hogy nem szabályszerűen használom a védett CS logót, mivel saját tervezésű logót használok a blogon. Ha már a CS Inc nevében beszélsz, akkor légyszi pontos információkat publikálj. Köszönöm.

Posted May 30th, 2013 - 3:09 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
Kedves Rita!
nem tudok a CS nevében beszélni.. önkéntes vagyok én is, nem alkalmazott.. ugy általában jó vigyázni, ne fusson senki ingoványos talajra.. vigyázni a jogszerüségekre.. csak a saját információmat adtam tovább, ha pontatlan lenne szíves elnézésedet kérem.
üdv András

Posted May 30th, 2013 - 3:19 pm by from Budapest, Hungary (Permalink)
igen, rosszúl informált téged valaki. Ráadásul ismersz engem is, lehet tőlem közvetlenül is kérdezni, az jóval pontosabb, mint egy harmadik személy. Pont az volt a vita tárgya, hogy ők használták az én logómat. Úgy kezdődött, hogy én figyelmeztettem őket és nem fordítva.