Location: Activities and Sports >> fans del barça
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Since June 4th at Catalan TV, Report on Sunyol, Barça's President murdered by Franco
Posted June 4th, 2010 - 6:07 pm by from Castellon de la Plana, Spain (Permalink)
"President Sunyol", avui divendres a Barça TV

http://www.fcbarcelona.cat
Barça TV estrena aquest divendres el documental sobre el president màrtir, Josep Sunyol i Garriga. El reportatge explica la vida i l'afusellament del màxim dirigent del Barça en els primers dies de la Guerra Civil.
A partir del 4 de juny, Barça TV emet el reportatge "President Sunyol", elaborat pel periodista Carles Prats i que repassa tota la vida de Sunyol.

En aquest reportatge de setanta minuts intervenen personatges que han participat en la recerca científica de les restes, així com historiadors i altres persones que tracen un complet retrat d'aquest personatge clau per entendre el barcelonisme i el catalanisme de principis del segle XX.

Tothom hi ha col·laborat
Així, a banda del director de "Sàpiens", Jordi Creus, i del geofísic Luis Avial, també hi apareixen els historiadors Carles Santacana, Josep Maria Solé i Sabaté, Queralt Solé o Carles Llorens; el lingüista Toni Strubell, l'editor Quim Torra o el periodista Jordi Finestres. També destaquen les aportacions del metge Moisès Broggi i del pedagog Joan Triadú, que van conèixer Sunyol personalment. El president Joan Laporta també glossa i elogia la figura del "president màrtir" en aquest documental especial.

Presentat fa una setmana
Sabem on va passar i què va passar amb el final de Sunyol. Teníem ganes d'explicar qui era el president màrtir, per molts un desconegut, subratlla el director de Barça TV, Vicent Sanchis, que va participar en la presentació d'aquest documental el dimecres 26 de maig juntament amb el president Joan Laporta i els màxims responsables de la investigació científica.

More: http://www.couchsurfing.org/group.html?gid=18844