Location: Places >> Europe >> Spain - España >> CATALUNYA ll*ll CATALONIA >> Barcelona >> Barcelona: SURROUNDINGS >> Sant Cugat del Valles
Login for full access to Couchsurfing Groups. Not a member yet? Join our community!

Favor d'un CS a SC :)
Posted July 12th, 2011 - 6:34 pm by from Sant Cugat del Valles, Spain (Permalink)
Bona tarda a tots!!

El meu nom és Tito i visc a Sant Cugat! Volia demanar un favor a algú que estigui disponible el dissabte al matí. Us explico:

La setmana que ve és l'aniversari de la meva novia(http://www.couchsurfing.org/people/yfirum/). Li estic preparant una serie d'events aquest dissabte i com el CS ha sigut una activitat molt present a la nostra relació, m'encantaria que algun dels events fos amb algú de vosaltres.

Ella viu a Barcelona i des de sempre, hem tingut la "discussió" de si és millor viure a Barcelona o a Sant Cugat. Crec que seria molt divertit portar-la al lloc preferit de Sant Cugat d'algun couchsurfer disponible el dissabte a les 10:30 del matí i la activitat no hauria de durar més de 30-45min. Seria una manera d'apropar-la més a la idea de que és millor viure a Sant Cugat que a Barcelona.

Si a algú li fa gràcia i em vol fer el favor li estaré molt i molt agrait i li convido a una ensaïmada de xocolata :)

Gràcies igualment a tot per llegir el missatge!

Posted July 12th, 2011 - 8:17 pm by from Sant Cugat del Valles, Spain (Permalink)
ohhhh

molt maco tito!! la veritat esque em tenta MOLT venir, pero el divendres agafo un avió a les 21 h i em será imposible... :(

pero be, jo crec k un bon lloc es el bar catalunya, el cata, a la plaça lluis millet, a lestacíó (be, no se si es continua dient lluir millet, pero abans, quan era allò una plaça, era lluis millet).

o si no, laugusta, encara que ha tancat...

bè, jo proper cop que montis una d'aquestes m'apunto!
Santcugatencs ;) join it!!! molt bona iniciativa ;)

petons

Posted July 15th, 2011 - 9:08 am from Barcelona, Spain
This member has chosen to allow only Couchsurfing members to see their group posts. To see this full converstion, sign up or log in.

Posted July 15th, 2011 - 10:16 am by from Sant Cugat del Valles, Spain (Permalink)
Hola Naoise&Jana!

Em fa moltíssima il·lusió (de veritat) que em contesteu i que us ho curreu tant. Ja donava per perdut aquest plan però si feu això per nosaltres, puc postposar i podríem quedar cap a les 11:15 i així teniu una miqueta més de temps.

Seguiré el consell de la Mireia i a les 10:30 aniré a prendre un café amb la Pilar al cata i si vols ens podem trobar a les 11:15 a on vosaltres preferiu. Anirem amb cotxe, així que on us vagi bé: allà estarem :)

El tema de la Floresta em sembla genial! En serio, que no tinc suficients paraules per descriure el meu agraiment :)

Salut!

Posted July 24th, 2011 - 9:21 am by from Sant Cugat del Valles, Spain (Permalink)
Ei!
Em sap greu, jo vaig tornar de vacances el diumenge passat (i dilluns em vaig reincorporar a la feina..) i no he vist el missatge fins ara.. com va acabar la cosa?

Posted July 26th, 2011 - 3:27 pm by from Sant Cugat del Valles, Spain (Permalink)
Doncs la cosa va acabar perfecte. El Naoise i la Jana s'ho van currar infinit i ens van portar a un lloc secreeeeeet de la Floresta. El dia va acabar genial i la experiència de Puta Mare!